Strandul Venus "Baile 1 Mai"

Stradul "Venus" este cel mai mare strand termal din statiunea Baile 1 Mai, in acest strand veti gasi 14 bazine din care : 1 bazin olimpic, un bazin cu trambuline, cea mai inalta trambulina fiind de la 5 m, si un bazin mare trapezoidal cu o adancime in crestere, iar cea mai mare adancime este de 2,5 m. Bazinul cu trambuline este de forma rotunda si adancimea apei este de 4 m. Mai sunt 2 bazine rotunde pentru copii cu apa mica de 0,5m. Chiar la intrare primele 8 bazine sunt in forma de floare, iar in mijloc o mica terasa. In interiorul strandului sunt mai multe societati comerciale, care va ofera o gama larga cu bauturi racoritoare si alcoolice reci si macaruri specifice
Orarul strandului este zilnic:
* 08 - 20 *
Preturile 2010 la strandul "Venus" sunt:
- Adulti 12 lei/pers,
- copii 6 lei/pers
- parcarea gratuita.
Pentru copii sub 2 ani intrarea este gratuita.


"S.C. Gerardani SRL", este situat imediat la intrare pe partea dreapta si ofera turistilor, o gama variata de sucuri racoritoare reci, cafea, bauturi alcoolice, produse de fast-food, mancare traditionala romaneasca, minuturi (mititei, carnaciori, ceafa, cotlet, piept de pui, costita afumata, pulpe de pui) si o gama larga de preparate, pregatite cu fructe exotice.
Restaurantul "Intim" cu sediul in localitatea Oradea, str. Tudor Vladimirescu Nr. 77, in sezonul de vara va asteapta in incinta strandului "Venus" din statiunea noastra, pe partea stanga de la intrare in directia bazinului cu trambulina, ofera turistilor o gama variata de bauturi racoritoare reci, cafea, inghetata, bauturi alcoolice, si un bogat sortiment de mancaruri traditionale cum ar fi : bogracs, mititei, frigarui, pui rotisat, escalop si salate.

Va multumim ca vizitati pagina noastra si va asteptam sa petreceti un concediu in statiunea Baile 1 Mai.
In acest an strandul Venus este deschis de la data de 01.05.2009
Va asteptam cu placere si va dorim distractie placuta la noi !


www.turismbaile1mai.com
Pentru a vedea pozele de mai jos marite apasati pe poze.

 

Link-uri sponsorizate ->